Adventi receptjeink sorát egy nagyon csokis, banános brownieval folytatjuk, ami tökéletes választás lehet, egy hideg téli napokon való bekuckózáshoz. Fontos kiemelni, hogy a receptünk nem tekinthető cukormentesnek, hiszen a benne lévő banán miatt, természetesen előforduló gyümölcscukrot tartalmaz. Hozzávalók: 200 gramm zabliszt 100 gramm teljeskiőrlésű búzaliszt 4 ek. kakópor 90 gramm eritrit 1 tk. sütőpor 1 tk. szódabikarbóna fél tk. fahéj 3 érett banán 35 gramm kókuszolaj 2,5 dl rizstej 100-125 gramm étcsokoládé Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 175 C° -ra. Egy tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat. A banánokat villával pépesítjük, majd hozzákeverjük az olvasztott kókuszolajat és a növényi tejet. Ezután a száraz és nedves hozzávalókat alaposan összedolgozzuk. Az étcsokoládét apróra vágjuk, és a felét beleforgatjuk a masszánkba. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsibe elegyengetjük a tésztát, és a tetejét megszórom az aprított étcsokoládé másik felével. Az előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Sütés után, díszítésképpen szeletelt mandulával opcionálisan megszórhatjuk. Egészségesen is fonomat!
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba