Kinder Bueno szelet

Ha egy igazán édes, és krémes süteményre éhezünk tökéletes választás a kinder bueno. Annak ellenére, hogy cukormentes viszaidézi gyermekkorunk kedvenc süteményét. Mi nagyon szeretjük, és a gyerekek is gyorsan elpusztítják. Hozzávalók: 5 tojás 80 gramm zabpehelyliszt 25 gramm eritrit 100 gramm cukormentes nutella 500 milliliter cukormentes zabtej (más növényitejjel is készíthető) 5 tojássárgája 1 adag vaníliás zabpudingpor (cukormentes) 1 tábla étcsokoládé ízlés szerint eritrit 20 gramm zabpehelyliszt 250 gramm laktózmentes növényi margarin 35 darab STOP cukor, teljeskiőrlésűháztartási keksz Elkészítés: A tojásokat elektromos habverő legmagasabb fokozatával szétválasztás nélkül habossá verjük az eritrittel együtt. Fontos, hogy ezt csak elektromos habverővel lehet kivitelezni, ennek hiányában készítsük megszokott módon a piskótát. Óvatosan a leggyengébb fokozattal belekeverjük a lisztet, épp csak addig, míg megfelelően el nem vegyül a száraz és nedves hozzávaló. 180°C-ra előmelegített sütőbe helyezzük, amin 20-25 perc után 160°C-ra levesszük a hőmérsékletet. További 10-20 percig sütjük. (Ez a tepsink méretétől függ) Ha kihűlt a piskótánk, megkenjük a cukormentes mogyórókrémmel. Ezután neki látunk a krém elkészítésének is: a tojássárgákat, a pudingport és a lisztet simára keverjük egy kevés tejjel (a fél literből). A maradék tejet felforraljuk az eritrittel elkezdjük forralni, de még forrás előtt hozzáöntjük a pudingos keverékünket. Kevergetés mellett sűrű pudingot főzünk belőle. A krémet elfelezzük, az egyik feléhez hozzáadjuk a feldarabolt csokit. Megvárjuk míg felolvad. A margarint elfelezzük, és mindkettőt picit mikróban megolvasztjuk. Hozzákeverjük mindkét krémünkhöz a margarint. Megvárjuk, hogy a krémeink langyosra hűljenek. Ekkor a nutellás rétegre kenjük a világos krémünket. 25 darab háztartási kekszeket tejbe áztatjuk, majd beborítjuk vele a süteményt. Erre a rétegre jöhet a csokis krémünk. A maradék 10 darab háztartási kekszet ledaráljuk és ezzel megszórjuk a sütemény tetejét. Hűtőben pihentetjük néhány órát tálalás előtt. Egészségesen is finomat!