Gyerekkorom kedvenc süteménye. Anyukám rendszeresen készítette, mert amellett, hogy egyszerű, hihetetlenül finom is. Képes voltam egy egész tepsit megenni belőle egyszerre (jó kis cukorsokk). Anyukám volt hát olyan kedves, hogy legutóbbi látogatásomkor elkészítette ezt a csudajó süteményt úgy, hogy én is bármikor ehessem. Azóta többször is készült már nálunk. Ha van megunhatatlan édesség, akkor ez az! Hozzávalók: 20 gramm kakaópor 70 gramm eritrit 100 gramm teljeskiőrlésű tönkölybúzaliszt 50 gramm zabpehelyliszt 1 tojás szódabikarbóna 70 gramm olvasztott kókuszzsír 50 milliliter kókuszjoghurt 1 deciliter forró víz vaníliaaroma Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A száraz hozzávalókat egy tálban elkeverjük. Hozzáadjuk az összes többi hozzávalót, és homogén masszává keverjük. Enyhén kiolajozott tepsibe öntjük, és egyenletessé simítjuk. Nagyjából 15-20 percig sütjük. Egészségesen is finomat!
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba