Healthy everyday life

Adventi Süti Kalendárium 2020

Drága Egész Fincsi közösség!?

Óriási köszönettel tartozunk Nektek, hogy velünk tartottatok az adventi időszakban is! ? 2020-ban elhatároztuk, hogy decemberben, karácsony napjáig minden nap meglepünk Titeket egy egészséges sütemény receptjével. 24 nap alatt 24 receptet osztottunk meg Veletek, és nagyon reméljük, hogy sokatok ünnepi készülődését tudtuk ezzel segíteni, finomabbá tenni!?

Nem titkoljuk, hogy kicsit félelmetes volt belevágni, nem tudtuk biztosan tudjuk e teljesíteni az ígéretünket.. de ahogy teltek a napok talán csak még lelkesebbek lettünk. Közösen ötleteltünk, terveztük a hetek elosztását, ki mikor mit készítsen, és már szinte a napi rutinunk részévé vált a receptek kitalálása, kísérletezése, elkészítése. Rengeteget tanultunk mi is ebből az időszakból!?

A továbbiakban sem állunk meg ebben biztosak vagyunk! Folytatjuk a munkát, érkezünk nektek sok-sok isteni mentes recepttel! Alig várjuk, hogy a közösségünk tovább nőjön és még több emberhez eljuthassanak süteményeink! Köszönjük a sok pozitív visszajelzést amit kapunk tőletek, nem is gondoljátok, mennyire jól esnek és mennyi energiát adnak! Őszintén hálásak vagyunk!

Ebben a bejegyzésben összeszedtük egyben az összes adventi receptünket. Így egyszerűbb lehet elmenteni őket, vagy akár később visszakeresni.

Az ünnepek alatt csapatunk kicsit visszavonul, pihenünk egy nagyot, hogy januártól újult erővel térhessünk vissza hozzátok!

Mindenkinek nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Az egész fincsi csapata:

Dominika és Réka